Schadevergoeding slachtoffer

Als je slachtoffer bent van een strafbaar feit is het vaak mogelijk de geleden schade te verhalen op de dader in het strafproces. Dat kan door een zogeheten 'vordering benadeelde partij' in te dienen. In de advocatuur heeft LSH Legal ruime ervaring opgedaan in het zo goed mogelijk bijstaan van slachtoffers hierbij. Als specialist op dit gebied kunnen wij je dan ook adviseren over en helpen bij de volgende kwesties:

- of je als slachtoffer kan worden aangemerkt in het strafproces

- welke schade je op de verdachte kunt verhalen

- hoe je de geleden schade het best kunt onderbouwen

- hoe de vordering benadeelde partij op te stellen 

- het (uitoefenen van het) spreekrecht in het strafproces

Lees in deze blog meer over wat voor schade je vergoed kunt krijgen en hoe dit werkt. Ben je slachtoffer van een misdrijf en heb je schade geleden? Wij kunnen je hierbij helpen. We leveren juridisch advies en juridische diensten van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.  

 

Neem nu vrijblijvend contact met ons op als je meer wil weten. Wij zullen je onmiddellijk laten weten wat we voor je kunnen doen.

 

Referenties

​​

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Uitstekend werk van LSH Legal, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

 

"GEWELDIG WERK! GEWELDIGE ERVARING! Zeer professioneel!"

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"