top of page

Juridisch advies bestuursrecht

Ben je het niet eens met een besluit of beschikking van een gemeente of ander bestuursorgaan? Heb je een boete of last onder dwangsom ontvangen en wil je daartegen een zienswijze of bezwaarschrift indienen? Wil je hulp bij het opstellen of indienen van een bezwaarschrift of ander stuk?

Dan ben je bij mij aan het goede adres. Als jurist en voormalige advocaat bezit ik ruime ervaring in het opstellen van bezwaarschriften, corresponderen met bestuursorganen en starten van rechtszaken tegen de overheid. Het kan bijvoorbeeld gaan om de volgende kwesties:

- het verkrijgen van een vergunning met betrekking tot een woning (omgevingsvergunning)

- vergunningen met betrekking tot een vaartuig (ligplaats- of exploitatievergunning)

- afwijzen of intrekken van een vergunning

- toezicht en handhaving

- het opleggen van een boete of last onder dwangsom

- het indienen van een Wob-verzoek (Wet openbaarheid bestuur) om informatie te verkrijgen

Vanuit mijn juridisch advieskantoor biedt ik bijvoorbeeld hulp bij bezwaarschriften. Mijn werkzaamheden zijn altijd van een hoge kwaliteit. Dat doe ik voor een zeer betaalbare prijs. Meer informatie over mij en mijn uurtarief is hier te vinden. Je kunt ook altijd vrijblijvend contact met me op om te bezien wat de mogelijkheden zijn en hoe ik je kan helpen bij een (mogelijk) juridisch conflict met een bestuursorgaan.

hulp bij bezwaarschriften

Referenties

"De inzet, degelijkheid, professionaliteit, deskundigheid, bescheidenheid èn betrokkenheid van Lisa bij het opstellen en indienen van mijn bezwaarschrift waren gewoon fantastisch. Een lot uit de loterij!"

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"

bottom of page