top of page
Online juridisch advieskantoor

Juridisch advieskantoor

LSH Legal is een juridisch advieskantoor dat begin 2019 door mij, Lisa Harteveld, is opgericht. Daarvoor ben ik jarenlang als advocaat werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam. Tevens heb ik ervaring als juridisch manager van een (tech) bedrijf met projecten over de hele wereld.

Juridisch advies en juridische diensten

Door mijn ruime ervaring in de juridische sector (meer dan 10 jaar), ben ik in staat gedegen juridisch advies en kwalitatief hoogwaardige juridische diensten te leveren. Mijn expertise ligt in het opstellen van waterdichte overeenkomsten en het schrijven  van goede juridische stukken, zoals (sommatie)brieven, dagvaardingen, bezwaarschriften en klachten. 

Online juridisch advies

Eind 2018 ben ik verhuisd naar het buitenland. Om die reden heb ik mij laten uitschrijven als advocaat. Sindsdien help ik individuen en bedrijven in Nederland met  online juridisch advies. Ook werk ik nog altijd samen met advocatenkantoren in Nederland.  

Juridische diensten van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijs

Aangezien ik geen advocaat meer ben, kan ik mijn juridische diensten aanbieden   tegen een fractie van de kosten die door een advocatenkantoor in rekening zouden worden gebracht. Ik reken een uurtarief van 95 Euro voor individuen en 125 Euro voor bedrijven. Het is meestal ook mogelijk om een vaste prijsafspraak met mij te maken.
 

Dus als je juridisch advies nodig hebt, terwijl je geen rechtsbijstandsverzekering hebt en ook niet aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een toevoeging), ben je bij mijn juridisch advieskantoor aan het goede adres!

Werkwijze bij eerste contact

Als je contact met me opneemt, zal ik je geheel vrijblijvend laten weten wat ik voor je kan betekenen. Ik reageer meestal binnen een paar uur. Als je naar mijn mening beter een advocaat in kunt schakelen, zal ik je daarover direct (en kosteloos) informeren.  Ook kan ik je, als je dat wilt, naar een van de advocaten in mijn netwerk verwijzen.

Betaalbaar juridisch advies

Over LSH Legal

bottom of page