top of page

Contract laten opstellen of controleren

Als jurist met meer dan 10 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het opstellen en controleren van contracten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende contracten:

Wil je een contract laten opstellen? Dan ben je bij mijn juridisch advieskantoor aan het goede adres. Ik ben tevens gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies aan bedrijven. 

Juridisch advies bedrijven 

Voor bedrijven is het vaak van belang goede contracten te hebben voor samenwerkingen met partners, leveranciers en medewerkers. Soms wordt een gedeelte daarvan in algemene voorwaarden vastgelegd. Mijn expertise is het opstellen van op maat gemaakte contracten en algemene voorwaarden. Om ervoor te zorgen dat bedrijven deze documenten vervolgens zelf kunnen gebruiken, voorzie ik hen daarbij altijd van gedegen (online) juridisch advies.

Je kunt mij ook inschakelen voor het voeren van de onderhandelingen over een contract, ook zonder dat je het contract door mij hebt laten opstellen. 

Contract laten controleren

Als je al een contract hebt laten opstellen en je wilt weten of alles in orde is, kun je bij mij terecht voor het controleren van het contract. Ik weet precies wat de valkuilen zijn en hoe het contract het best verbeterd kan worden.

 

Als je zelf een contract op wilt stellen en die vervolgens wilt laten controleren door een jurist, raad ik je aan zo snel mogelijk contact met mij op te nemen. Soms kost het namelijk relatief veel tijd een niet goed opgesteld contract geheel aan te passen. Je kunt dan voordeliger uit zijn door het contract direct door mij te laten opstellen. Een contract laten opstellen door mij hoeft niet duur te zijn. Het is altijd mogelijk mij om de prijs te vragen, contact met opnemen is geheel vrijblijvend. 

Conflict over een contract

Het ontstaan van conflicten wordt zoveel mogelijk voorkomen met een contract dat goed is opgesteld. Ook dan kun je echter altijd in een conflict met een klant of leverancier belanden. Bijvoorbeeld in geval van wanbetaling of wanprestatie. Het kan zijn dan je dan een jurist nodig hebt die gespecialiseerd is in meerdere rechtsgebieden, bijvoorbeeld bij een conflict over een huurovereenkomst.

Het kan ook zijn dat je een conflict over een bepaald onderwerp wilt beëindigen met een vaststellingsovereenkomst. Bijvoorbeeld als je een burenruzie wilt beëindigen. Of bij bij ontslag met wederzijds goedvinden.

 

Ik ben thuis in verschillende rechtsgebieden en tevens expert in het verlenen van juridisch advies over vaststellingsovereenkomsten. Omdat ik veel mensen en bedrijven bij rechtszaken heb bijgestaan, kan ik goed inschatten wat de kans van slagen is van een juridische kwestie. Als je hierover vragen hebt, kun je altijd contact met me opnemen. 

Juridisch advies ICT bedrijven

Ik ben gespecialiseerd in het opstellen van contracten en algemene voorwaarden voor ICT bedrijven, bijvoorbeeld voor SaaS platforms. Het opstellen van op maat gemaakte juridische documenten is vaak complex voor dit soort bedrijven. Kwesties als aansprakelijkheid, intellectueel eigendom en garanties moeten goed geregeld worden. Ook is van belang dat voldaan wordt aan de verplichtingen op het gebied van privacy die gelden op grond van de Algemene Wet Gegevensbescherming (AVG). Het is dan aan te raden een jurist in te schakelen die gespecialiseerd is in het verlenen van juridisch advies aan ICT bedrijven. ​

Juridisch advies huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst

 

Ook individuen die een contract willen laten opstellen of op zoek naar juridisch advies over een contract kan ik goed helpen. Dit komt vaak voor als een arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst beëindigd dreigt te worden. Als je op zoek bent naar juridisch advies voor het ondertekenen van een overeenkomst , ben je ook bij mij aan het goede adres.

Contract laten opstellen of controleren

Wil je een contract laten opstellen? Of wil je een contract laten controleren door een ervaren jurist? Ben je op zoek naar (online) juridisch advies voor bedrijven? Of heb je hulp nodig bij de onderhandelingen over een contract? Bij mijn juridisch advieskantoor ben je aan het goede adres. Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik reageer daar altijd binnen een paar uur op. 

contract laten opstellen

Referenties

"Lisa was professioneel en rechtdoorzee, haar communicatie was A +. Ik zal haar diensten zeker opnieuw gebruiken voor het schrijven van contracten en juridisch advies."

"Dit was de tweede keer dat we Lisa vroegen om een contract voor ons op te stellen, en wederom heeft ze geweldig werk geleverd. Ze weet waarover ze praat en levert werk van een hoge kwaliteit."​

"Lisa heeft mij bijgestaan bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst (VSO) tot gevolg. Zij heeft voor mij alle communicatie overgenomen, wat voor mij enorm veel rust gaf. Tussendoor kreeg ik updates en tips van haar, wat erg fijn is zodat je weet hoe het ervoor staat en hoe het verder in zijn werk gaat. Dit heeft zij erg professioneel en vakkundig gedaan. Hierbij heb ik ook een belangrijke les geleerd: Geef niet te snel toe, ook niet in stressvolle situaties. Bedankt Lisa!"

"Geweldige ervaring en afgeleverd vóór de verwachte deadline. Zou haar ten zeerste aanbevelen A++"

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Ik had moeite om algemene voorwaarden te vinden voor mijn specifieke bedrijf. Het juridisch advieskantoor LSH Legal leverde met het jargon van advocaten en de uitstraling van professionaliteit. Erg blij met de dienstverlening, deze service geeft me gemoedsrust. Dit was de oplossing die ik zocht."

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"

bottom of page