Contract laten opstellen of controleren

Als jurist met meer dan 10 jaar ervaring ben ik gespecialiseerd in het opstellen en controleren van contracten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende contracten:

Dus wil je een contract laten opstellen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik ben tevens gespecialiseerd in het verlenen van juridisch advies aan bedrijven. 

Juridisch advies bedrijven 

Voor bedrijven is het vaak van belang goede contracten te hebben voor samenwerkingen met partners, leveranciers en medewerkers. Soms wordt een gedeelte daarvan in algemene voorwaarden vastgelegd. Mijn expertise is het opstellen van op maat gemaakte contracten en algemene voorwaarden. Om ervoor te zorgen dat bedrijven deze documenten vervolgens zelf kunnen gebruiken, voorzie ik hen daarbij altijd van juridisch advies.

Je kunt mij ook inschakelen voor het voeren van onderhandelingen over een contract, ook zonder dat je het contract door mij hebt laten opstellen. Ik kan de onderhandelingen met de andere partij geheel van je overnemen of je hierover alleen van advies voorzien.

Contract laten controleren

Als je al een contract hebt laten opstellen of als je zelf een contract hebt opgesteld en je wilt weten of alles in orde is, kun je ook bij mij terecht. Ik weet precies wat de valkuilen zijn en hoe je een contract het best kunt verbeteren.

 

Als je zelf een contract op wilt stellen en die vervolgens wilt laten controleren door een jurist, raad ik je aan zo snel mogelijk contact met mij op te nemen. Soms kost het namelijk relatief veel tijd een niet goed opgesteld contract helemaal aan te passen. Een contract laten opstellen door mij hoeft niet duur te zijn. Het is altijd mogelijk geheel vrijblijvend contact met mij op te nemen. 

Conflict over een contract

Er kunnen altijd conflicten ontstaan over een contract. Dat wordt zoveel mogelijk voorkomen met een contract dat goed is opgesteld. Je kunt echter altijd in een conflict met een klant of leverancier belanden. Bijvoorbeeld bij wanbetaling of wanprestatie. Dan heb je een jurist nodig die gespecialiseerd is in meerdere rechtsgebieden. Bij een conflict over een contract speelt namelijk ook altijd een ander rechtsgebied. 

Het kan ook zijn dat je een conflict over een bepaald onderwerp wilt beëindigen met een vaststellingsovereenkomst. Bijvoorbeeld als je een burenruzie wilt beëindigen. Of bij bij ontslag met wederzijds goedvinden.

 

Als voormalig advocaat ben ik thuis in verschillende rechtsgebieden. Ik ben expert in het verlenen van juridisch advies over vaststellingsovereenkomsten. Omdat ik veel mensen en bedrijven bij rechtszaken heb bijgestaan, kan ik goed inschatten wat de kans van slagen van een rechtszaak is. Indien je een rechtszaak wilt starten of de tegenpartij dreigt met een rechtszaak, kun je altijd contact met me opnemen. 

Juridisch advies ICT bedrijven

Ik ben tevens gespecialiseerd in het opstellen van contracten en algemene voorwaarden voor ICT bedrijven, bijvoorbeeld voor SaaS platforms. Het opstellen van op maat gemaakte juridische documenten voor dit soort bedrijf is vaak complex. Kwesties als aansprakelijkheid, intellectueel eigendom en garanties moeten goed verwerkt worden. Ook is van belang dat voldaan wordt aan de verplichtingen op het gebied van privacy die gelden op grond van de Algemene Wet Gegevensbescherming (AVG). Het is dan ook  van belang een jurist in te schakeleen die gespecialiseerd is in het verlenen van juridisch advies aan ICT bedrijven. ​

Juridisch advies huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst

 

Ook individuen die een contract willen laten opstellen sta ik bij. Vaak zijn individuen op zoek naar juridisch advies over een contract. Bijvoorbeeld bij het opzeggen van een arbeidsovereenkomst of huurovereenkomst. Ook als je op zoek bent naar juridisch advies voordat je een overeenkomst gaat ondertekenen, ben je bij mij aan het goede adres.

Contract laten opstellen of controleren

Wil je een contract laten opstellen? Wil je een contract laten controleren door een jurist? Ben je op zoek naar juridisch advies voor bedrijven? Of heb je hulp nodig bij onderhandelingen over een contract? Bij mij ben je aan het goede adres! Je kunt me altijd een berichtje sturen, ik reageer daar meestal binnen een paar uur en altijd binnen 24 uur op. 

contract laten opstellen

Referenties

"Lisa was professioneel en rechtdoorzee, haar communicatie was A +. Ik zal haar diensten zeker opnieuw gebruiken voor het schrijven van contracten en juridisch advies."

"Dit was de tweede keer dat we Lisa vroegen om een contract voor ons op te stellen, en wederom heeft ze geweldig werk geleverd. Ze weet waarover ze praat en levert werk van een hoge kwaliteit."​

"Lisa heeft mij bijgestaan bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst (VSO) tot gevolg. Zij heeft voor mij alle communicatie overgenomen, wat voor mij enorm veel rust gaf. Tussendoor kreeg ik updates en tips van haar, wat erg fijn is zodat je weet hoe het ervoor staat en hoe het verder in zijn werk gaat. Dit heeft zij erg professioneel en vakkundig gedaan. Hierbij heb ik ook een belangrijke les geleerd: Geef niet te snel toe, ook niet in stressvolle situaties. Bedankt Lisa!"

"Geweldige ervaring en afgeleverd vóór de verwachte deadline. Zou haar ten zeerste aanbevelen A++"

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Ik had moeite om algemene voorwaarden te vinden voor mijn specifieke bedrijf. Lisa leverde met het jargon van advocaten en de uitstraling van professionaliteit. Erg blij met de dienstverlening, deze service geeft me gemoedsrust. Dit was de oplossing die ik zocht."

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"