top of page

Juridisch advies huurrecht

Dreigt de verhuurder je uit de woning te zetten? Of heb je als verhuurder hulp nodig bij het uitzetten van een huurder? Is er sprake van een (dreigend) geschil over de hoogte van de huur, overlast of een gebrek in het gehuurde?

 

Het is altijd goed juridisch advies in te winnen van een juridisch advieskantoor dat gespecialiseerd is in het huurrecht. Als voormalig huurrecht advocaat kan ik je daar goed bij helpen. Ik heb ruime ervaring in het huurrecht, denk aan de volgende onderwerpen:

- (tijdelijke) huurovereenkomst

- overlast

- gebreken in het gehuurde

- huurachterstand

- huurprijsverlaging

- uitzetting

- voortzetting van de huurovereenkomst bij overlijden van de huurder

- oplevering van het gehuurde

- een conflict tussen huurder en verhuurder

- gerechtelijke procedures in huurzaken

Indien je (online) juridisch advies binnen het huurrecht nodig hebt, neem dan nu vrijblijvend contact met me op. Ik zal je altijd zo snel mogelijk laten weten of en hoe ik je daarbij kan helpen. 

 

juridisch advies huurrecht

Referenties

"Dit was de tweede keer dat we Lisa vroegen om ons te helpen, en wederom heeft ze geweldig werk geleverd. Ze weet waarover ze praat en levert werk van een hoge kwaliteit."

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

"Het was een plezier om met Lisa samen te werken. Zij heeft onze zaak zeer intelligent en zorgvuldig afgehandeld en gaf zeer grondige feedback en gedetailleerde instructies. Ik zou zeker weer met haar samenwerken."

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

""Lisa was professioneel en rechtdoorzee, haar communicatie was A +. Ik zal haar diensten zeker opnieuw gebruiken voor het schrijven van contracten en juridisch advies."

 

"GEWELDIG WERK! GEWELDIGE ERVARING! Zeer professioneel!"

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"

bottom of page