top of page
Referenties

Referenties

"Uitstekende ervaring. De communicatie was geweldig tijdens de hele klus. Lisa gaf haar expertise en advies over wat er precies nodig was voor onze app en website. De privacyverklaring is zeer uitgebreid en duidelijk. Heel erg bedankt, geweldige service!"

"Uitstekend, ik stel haar geduld en geweldige werk zeer op prijs." 

"Het was goed om met het juridisch advieskantoor van Lisa samen te werken. Ze begrijpt de Nederlandse wet met betrekking tot IT-zaken. Als IT-specialist ben ik niet goed bekend met algemene voorwaarden. Lisa adviseerde op een vriendelijke manier. Ik zou haar werk zeker aanbevelen."

"Lisa was erg professioneel en besteedt veel aandacht aan detail. Prachtig werk!"

"Dit was de tweede keer dat we Lisa vroegen een contract voor ons op te stellen, en wederom heeft ze geweldig werk geleverd. Ze weet waarover ze praat en levert werk van een hoge kwaliteit."

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

"Geweldige ervaring en afgeleverd vóór de verwachte deadline. Zou haar ten zeerste aanbevelen A++"

"Lisa heeft mij bijgestaan bij ontslag met een vaststellingsovereenkomst (VSO) tot gevolg. Zij heeft voor mij alle communicatie overgenomen, wat voor mij enorm veel rust gaf. Tussendoor kreeg ik updates en tips van haar, wat erg fijn is zodat je weet hoe het ervoor staat en hoe het verder in zijn werk gaat. Dit heeft zij erg professioneel en vakkundig gedaan. Hierbij heb ik ook een belangrijke les geleerd: Geef niet te snel toe, ook niet in stressvolle situaties. Bedankt Lisa!"

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Het was een plezier om met het juridisch advieskantoor LSH Legal samen te werken. Lisa heeft onze zaak zeer intelligent en zorgvuldig afgehandeld en gaf zeer grondige feedback en gedetailleerde instructies. Ik zou zeker weer met haar samenwerken."

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"De inzet, degelijkheid, professionaliteit, deskundigheid, bescheidenheid èn betrokkenheid van Lisa bij het opstellen en indienen van mijn bezwaarschrift waren gewoon fantastisch. Een lot uit de loterij!"

 

"Lisa was professioneel en rechtdoorzee, haar communicatie was A +. Ik zal haar diensten zeker opnieuw gebruiken voor het schrijven van contracten en juridisch advies."

 

"GEWELDIG WERK! GEWELDIGE ERVARING! Zeer professioneel!"

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"

"Ik had moeite om algemene voorwaarden te vinden voor mijn specifieke bedrijf. LSH Legal leverde met het jargon van advocaten en de uitstraling van professionaliteit. Erg blij met de dienstverlening, deze service geeft me gemoedsrust. Dit was de oplossing die ik zocht."

Alle feedback is gepubliceerd op beoordelingssites (beschikbaar op aanvraag).

Client 8
bottom of page