top of page

Juridisch advies aansprakelijk stellen

juridisch advies schade

Als advocaat heb ik verschillende specialisatieopleidingen aansprakelijkheidsrecht afgerond. Ik ben dan ook een expert op het gebied van aansprakelijk stellen en verweer voeren tegen aansprakelijkheid. Als je iemand ergens voor aansprakelijk kan stellen kan je de geleden schade ook verhalen. verhaald. Denk bijvoorbeeld aan zaken als:

- burenruzie

- schade aan eigendommen

- misbruik van (persoons)gegevens

- oplichting

- smaad en laster

- incasso bij een klant die weigert te betalen 

- het als slachtoffer verhalen van schade op een dader in het strafproces

Om iemand aansprakelijk te stellen moet voldaan worden aan een aantal juridische vereisten. Er moet bijvoorbeeld sprake zijn van een onrechtmatige daad. Als je met een dergelijke kwestie te maken hebt, is het daarom goed een juridisch advieskantoor  in te schakelen. Een ervaren jurist kan je vertellen wat de juridische vereisten zijn, of daaraan voldaan is en welke schade verhaald kan worden. 

 

Dus heb je een juridische brief ontvangen of wil je iemand aansprakelijk stellen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik zal je zo snel mogelijk laten weten hoe ik je hierbij kan helpen. 

 

Referenties

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

"Echte pro, ten zeerste aanbevolen"

"Uitstekend werk van Lisa, geweldige communicatieve vaardigheden ... Aandacht voor detail was verfrissend .... Gemakkelijk aan te bevelen."

"Lisa heeft uitstekend werk geleverd met het gewenste resultaat! Ik zou haar diensten zeker aanbevelen."

"Lisa is geweldig in wat ze doet, uiterst behulpzaam en professioneel."

"Lisa heeft weer geweldig werk geleverd. Haar communicatie en diensten waren A +. Ik raad haar ten zeerste aan. Bedankt!"

"GEWELDIG WERK! GEWELDIGE ERVARING! Zeer professioneel!"

bottom of page