ICT juridisch advies

LSH Legal is gespecialiseerd in ICT recht. Wij hebben vele jaren ervaring -als advocaat en als juridisch manager van een ICT bedrijf- in het adviseren over diverse juridische ICT gerelateerde vraagstukken. Of het nu gaat om SaaS platforms, hosting of licenties, wij hebben er ervaring in. Denk bijvoorbeeld aan:

- het opstellen of nakijken van ICT gerelateerde overeenkomsten en algemene voorwaarden

- privacy- en cookie verklaringen

- voldoen aan de verplichtingen van de Algemene Wet Gegevensbescherming (AVG)

Gezien de complexiteit van dergelijke ICT kwesties, is het van belang hiervoor juridische bijstand in te schakelen. Wij leveren juridisch advies en overige juridische diensten van een hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Neem nu vrijblijvend contact met ons om om te bezien wat de mogelijkheden zijn.

"Het was goed om met Lisa samen te werken. Ze begrijpt de Nederlandse wet met betrekking tot IT-zaken. Als IT-specialist ben ik niet goed bekend met algemene voorwaarden. Lisa adviseerde op een vriendelijke manier. Ik zou haar werk zeker aanbevelen."

"Uitstekende ervaring. De communicatie was geweldig tijdens de hele klus. Lisa gaf haar expertise en advies over wat er precies nodig was voor onze app en website. De privacyverklaring is zeer uitgebreid en duidelijk. Heel erg bedankt, geweldige service!"

"Uitstekend, ik stel haar geduld en geweldige werk zeer op prijs." 

"Dit was de tweede keer dat we Lisa vroegen om ons te helpen, en wederom heeft ze geweldig werk geleverd. Ze weet waarover ze praat en levert werk van een hoge kwaliteit."

"Lisa was erg professioneel en besteedt veel aandacht aan detail. Prachtig werk!"

Referenties

SPECIALISATIES

CONTACT

Email: lisa@lshlegal.nl

Tel.: 0628543640 (Whatsapp)

Of vul het contactformulier in

Informatie over de omgang met uw gegevens kunt u vinden in onze privacyverklaring